2019. február 05. kedd
Ha már unalmas a zabkása, akkor itt az ideje kipróbálni egy szintén gluténmentes gabonafajtát, a quinoát. Pár perc alatt elkészíthető a tápanyagban, rostban és fehérjében gazdag reggeli kása. Ráadásul bármilyen idénygyümölccsel tökéletesen passzol.
Szupergyors Vital saláta
HOZZÁVALÓK
1 doboz…
2018. november 06. kedd
Ha tudod róla, hogy a legtöbb időt hajápolással tölti a fürdőszobában, lepd meg őt egy igazán figyelmes ajándékcsomaggal! Hajdúsító, regeneráló, festett hajra való, és szulfátmentes bio összeállításaink közül biztosan megtalálod a neki valót, aminek vele együtt a haja is örülni fog!
A Hairwonder…
2017. július 12. szerda
Az elmúlt években divatba jöttek a különböző aloe vera italok. Az aloe vera gél bőrre gyakorolt hatása régóta ismert, de azt kevesen tudják, hogy folyékony formában történő fogyasztása milyen jótékony hatással bír egészségünkre. Pontosan miért érdemes az aloe verát italként fogyasztani?
2016. november 25. péntek
Szervezetünk egy csodálatos és összetett gépezet, ami rengeteg érdekességet rejt. Tudtad, hogy a vérkeringés, a májműködés és csontok számára nélkülözhetetlen vas a csillagok mélyén keletkezett? Egy átlagos felnőtt szervezete 4-5 grammot tartalmaz ebből a földöntúli anyagból.
2016. szeptember 29. csütörtök
Ősszel megkezdődik a légúti megbetegedések csúcsszezonja. Érdemes már jó előre a megelőzésre gondolnunk, hiszen szervezetünk védekezőképességének erősítésével egészségünk sikeresen megőrizhető. Ha már magával ragadott minket a betegség, gyógyulásunkat nagyban elősegíti, ha különböző…
2016. szeptember 26. hétfő
A szív- és érrendszeri megbetegedések megelőzésében egyre komolyabb szerepet tölt be a tudatos táplálkozás. A szabad gyökök káros hatásának, illetve az ellenük való védekezés fontosságának felismerése vezetett ahhoz, hogy a Q10-koenzim az elmúlt pár évben a figyelem középpontjába került.
2016. szeptember 07. szerda
Táplálkozásunk nem csak a kilóinkra van hatással, egészségünket is a bevitt tápanyagokkal alapozzuk meg. A helytelen étrend akár 30-60 százalékkal is hozzájárulhat a szív- és érrendszeri betegségek kialakulásához. Ebben az elfogyasztott zsírok kiemelkedő szerephez jutnak.