A haja ezt kérné karácsonyra! - Hairwonder összeállítások díszdobozban

Ha tudod róla, hogy a legtöbb időt hajápolással tölti a fürdőszobában, lepd meg őt egy igazán figyelmes ajándékcsomaggal! Hajdúsító, regeneráló, festett hajra való, és szulfátmentes bio összeállításaink közül biztosan megtalálod a neki valót, aminek vele együtt a haja is örülni fog!

A Hairwonder kínálatában a lehető legtermészetesebb összetevőkből fejleszett hajápoló termékek gondoskodnak arról, hogy hajad egészségesen csillogó és még erősebb legyen. A leghatékonyabban regeneráló kivonatok és tanúsítottan ökotermékek felhasználásával készült hajápoló termékekből négy csomagot állítottunk össze, hogy bármilyen típusú a haja, a neki megfelelővel lepd meg azt, aki különös figyelmet fordít a hajáplásra. 

A díszdobozos összeállításokat keresd üzleteinkben! A csomagok ára csupán 2990 forint!

HAJDÚSÍTÓ SAMPON ÉS FOLYÉKONY DÚSÍTÓ

Hajdúsító sampon 200 ml
Gyengéd tisztító sampon vékonyszálú hajra kifejlesztve, a megfelelő volumenért és élettel teli hajért. Megerősíti a hajszálakat, kondicionál, tartást és magas fényt biztosít.

Folyékony hajdúsító 150 ml
Hajdúsító, speciálisan a vékonyszálú haj igényeire kifejlesztve. Célja, hogy helyreállítsa a hajat és volumennel, élettel töltse meg azt. Megerősíti a hajszálakat, tartást és magas fényt biztosít. 8, minősítetten organikus kivonattal, valamint fitokeratinnal és B5-provitaminnal gazdagítva.

hw_hajdusito.jpg

FESTETT HAJRA SAMPON ÉS HŐVÉDŐ SPRAY

Bio sampon festett hajra 200 ml
Gyengéden tisztító, nem irritáló sampon, mely 100%-osan szulfátmentes, így kiváló a festett haj megfelelő, természetes ápolásához. Akár 13-féle, minősítetten bio összetevővel gazdagítva. Parabénmentes.

Hajregeneráló hővédő spray 150 ml
Megvédi a hajat a hajszárító, hajsütő vagy egyéb hajformázó termék okozta hőhatástól. A hőre aktiválódó proteinek védőréteget alkotnak a hajszálak körül, megvédve azokat a kiszáradástól és töredezettségtől. Megerősíti a hajat, hidratálja és ragyogást kölcsönöz neki.

hw_festett.jpg

REGENERÁLÓ SAMPON ÉS KONDICIONÁLÓ

Hajregeneráló sampon 200 ml
Gyengéden tisztító sampon minden hajtípusra és mindennapi használatra. Megerősíti a hajszálakat, kondicionál, ragyogást és vitalitást kölcsönöz a hajnak. 8 minősítetten organikus összetevővel gazdagított, fitokeratint és B5-provitamint tartalmaz.

Hajregeneráló kondicionáló 200 ml
Ez a hajerősítő és optimálisan tápláló termék a tökéletesen kényeztetett haj élményét adja. Újjáéleszti a tincseket, selymesen puhává és könnyen kifésülhetővé téve azokat.

hw_regeneralo.jpg

BIO SAMPON ÉS BALZSAM

Bio sampon napi használatra 200 ml
Tiszta, gyengéd, kézműves, fenntartható, bio. Gyengéden tisztító, nem irritáló sampon, melyek 100%-osan szulfátmentes. Akár 13-féle, minősítetten bio összetevővel gazdagítva ápolja és kényezteti a hajat. A természetesen tiszta, egészséges és ragyogó hajért. Parabénmentes.

Bio balzsam napi használatra 200 ml
Tiszta, gyengéd, kézműves, fenntartható, bio. Gazdagon tápláló balzsam a haj megfelelő, természetes ápolásához, mely 100%-osan szulfátmentes. Akár 13-féle, minősítetten bio összetevővel gazdagítva ápolja és kényezteti a hajat. A természetesen tiszta, egészséges és ragyogó hajért. Parabénmentes.

hw_bio.jpg