Nem véletlen, ha imádod a Royal Green kókuszos rizsitalát és extra szűz kókuszolaját, mostantól papírjuk is van róla, hogy a világ legjobbjai közé tartoznak!

A brit Great Taste Awards a kiváló minőségű élelmiszerek legrangosabb világversenye, ahol idén a több mint 500 zsűritag 12,634 termék közül választotta ki a legjobbakat. A Michelin-csillagos séfekből, ételkritikusokból, étteremtulajdonosokból, élelmiszeripari gurukból, és hivatásszerű kóstolókból álló nemzetközi zsűrinek az ízeken kívül semmi másra nem kellett koncentrálnia a szervező Guild of Fine Food dorseti központjában, ahol négy fős csapatokban, összesen három hónapig tartó vakkóstolással választották ki azokat a termékeket, amelyek kiérdemlik és büszkén viselhetik a csak a világ legfinomabbjainak járó minősítést. 

greattaste.jpg

 

A versenyen először vett részt a vásárlóink körében már egy ideje töretlenül népszerű Royal Green, és rögtön négy termékével el is nyerte a rangos elismerést. Ha nagy rutinnal választod ki a legfinomabb tejhelyettesítőket és otthonosan mozogsz a növényi olajok között, talán nem lep meg, hogy Great Taste Awardot nyert a

ROYAL GREEN BIO KÓKUSZOS RIZSITAL

A zsűri szerint a finom krémesség, a rizs természetes édessége, és a kiegyensúlyozott ízvilág hosszasan kényezteti az ízlelőbimbókat. A kókusz könnyed ízének köszönhetően önmagában is remek italnak ítélték, de kiderült, hogy főzés közben is kiválóan harmonizál más ízekkel. A vele készült panna cotta végképp meggyőzte őket arról, hogy  a reggeli müzlihez töltögetésnél jóval szélesebb körben, izgalmasan felhasználható, sokoldalú tejhelyettesítő itallal van dolguk, oda is ítélték neki a díjat.

ROYAL GREEN EXTRA SZŰZ KÓKUSZOLAJ

Könnyed aroma és csodás textúra jellemzi ezt a különleges olajat a zsűri szerint. Intenzív, de nincs olajos utóíze, rendkívül finom, és csodásan hófehér, állították egyöntetűen. A verdikt szerint tisztaság és természetesség árad belőle, ami biztosan hozzájárult ahhoz, hogy a kókuszolaj rögtön bezsebelje a Great Taste Awards elismerést.

A Royal Green díjnyertes termékeit megtalálod üzleteinkben, ha pedig még nem próbáltad őket, de kíváncsi vagy a Great Taste Awardot érő ízekre, hamarosan alkalmad lesz a kóstolásukra!  Kövess minket, hogy ne maradj le róla!

A Great Taste a világ egyik legmegbízhatóbb élelmiszer minősítése, amit a brit Guild of Fine Food egyedülálló módszerrel ítél oda a legkiválóbb termékeknek. A díj 1994-es indulása óta több mint 120,000 terméket vakkóstolt végig a többszáz fős, neves ítészekből álló zsűri, közülük csupán minden negyedik jutott át a kiváló minőségre koncentráló rostán, ahol nem számít a szlogen, a csomagolás, és jótékony hatás, csak az íz, az aroma, az illat, és a textúra. A Royal Green termékek gyártója, a holland székhelyű Frenchtop Natural Care Products idén először indult a versenyen, és rögtön négy termékével is díjat nyert, kókuszos rizsitalukon és extra szűz kókuszolajukon kívül Great Taste Awardot kapott különleges kókuszvirág nektárjuk és zabkásájuk is.