Paleo fehércsoki bonbon
Édes meglepetésként, vagy gyors nassolnivalóként is imádjuk ezt a bonbont. A készítésénél ráadásul bátran szabadjára engedhetjük a kreativitásunkat, és minden alkalommal azzal dobhatjuk fel a receptet, amit épp megkívánunk.
Hozzávalók
40 g kókusztejpor
1 ek por alapú eritrit
15 g TrendaVit kókuszzsír
40 g kakaóvaj
1-1 szem törökmogyoró
Szilikonos bonbon forma
Elkészítés:
A kakaóvajat és a kókuszzsírt vízgőz felett felolvasztjuk, közben kimérjük a további hozzávalókat. A kókusztejport a masszával csomómentesre elkeverjük, ehhez hozzáadjuk a por alapú eritritet. Ezután formába öntjük, közepébe 1 törökmogyorót (helyettesíthető levendulával, mandulával, kávébabbal, aszalvánnyal) helyezünk. Hűtőben 15 perc alatt megszilárdul, szobahőmérsékleten sem olvad meg.