Royal Green Rice & Coconut drink

A Royal Green ezúttal egy igazán finom kókuszos rizsitallal készült számodra, mely kristálytiszta forrásvíz, valódi olasz bio rizs és kókuszpüré találkozásából született. Ez a kókuszos ital olyan jól sikerült, hogy nem csak tejhelyettesítőként ajánljuk, hiszen önmagában is megállja a helyét! 
royal_green_coconut_rice_drink_1.jpg

Szerintünk jól behűtve a legfinomabb, de számtalan egyéb módon felhasználhatod. Fogyaszthatod akár meleg reggeli italként, ízesítheted vele a kávédat, teádat, készíthetsz belőle turmixot, a müzlidet is meglocsolhatod vele. Desszertek, sütemények és szószok elkészítésekor is segítségedre lehet. De lássuk, hogy miből is készül ez a sokféleképpen felhasználható ez a növényi italkülönlegesség:

Kristálytiszta forrásvíz

Mivel ennek a finom italnak az alapja víz, a Royal Green úgy döntött, hogy egy igazán tiszta forrásvizet használ fel legújabb kókuszos rizsitalához. Olaszországban, 450 méterrel a tengerszint felett leltek rá erre a természetesen alacsony nátriumtartalmú, kristálytiszta vízre, mely harmonikus ásványi anyag tartalmával tökéletes alapját képezi a kókuszos rizsitalnak.

Kiváló minőségű bio rizs

A Royal Green Olaszországból származó biogazdaságban termesztett, kiváló minőségű rizst használt fel a Rice & Coconut drink újdonságához. Megfelelő arányban találhatóak benne a rostok, a szénhidrátok, fehérjék, B-vitamin, és bőségesen tartalmaz olyan ásványi anyagokat, mint a kálium és a foszfor. A rizs szinte alig tartalmaz cukrot, zsírt és sót, ezért az ital tökéletes kiegészítője lehet egy diétának, vagy az egészségtudatos táplálkozásnak.

Hozzáadott ízesítőktől és aromáktól mentes kókuszpüré

A Royal Green Rice & Coconut drink friss kókuszpürét tartalmaz, amely nemcsak egészséges frissítő, zamatos, krémes ízével a trópusi hangulatba röpíti fogyasztóját. A kókuszpüré valóban 100%-ig kókuszból készült, és nem tartalmaz sem aromákat, sem mesterséges ízesítőket.

A Royal Green Rice & Coconut drink az ideális kókuszos rizsital:bio

  • 100% bio
  • laktóz- és gluténmentes
  • kristálytiszta forrásvíz az alapanyaga
  • kiváló minőségű biorizst tartalmaz
  • ízesítőktől és aromáktól mentes kókuszpürével készült
  • hozzáadott cukrot nem tartalmaz
  • kiváló minőségű és ízletes tejhelyettesítő
  • vegánok számára is fogyasztható

Kóstold meg kedvenc zabpelyheddel, tölts egy pohárral reggelid mellé! Tedd vele változatossá süteményeid és alkoss új, egzotikus desszerteket!