Új Dr. Hauschka smink az elegáns, ünnepi megjelenéshez

feast_make_up_2000_1180_logoval.jpg

Kifejező tekintet a középpontban. Hangsúlyozza szemei egyediségét az örökérvényű Dr. Hauschka Szemhéjtussal. Könnyebb használat, hosszantartó hatás - új receptúrával az egyedi végeredményért, klasszikus fekete és lágy barna árnyalatokban.

Finomtól a drámai hatásig - továbbfejlesztett formulája még egyszerűbben applikálható. A selymes textúrájú kandelilla viasz egyéb jótékony hatásai mellett igazán könnyű felvitelt tesz lehetővé.

Az ásványi pigmenteknek és gyógynövény kivonatoknak köszönhetően nyugtatja és ápolja is egyben az érzékeny bőrt.  Szemgyógyászatilag tesztelt, kontaktlencsét viselők számára is ajánlott.

Karim Sattar, a Dr. Hauschka nemzetközi sminkmesterének ajánlásával:

„A tökéletes tusvonal érdekében rajzoljon egy pontot a szem külső sarkába oda, ahova a vonalat szeretné húzni. Középről indulva kezdjen rajzolni egy vékony vonalat a pont irányába, majd anélkül, hogy újra belemártaná az ecsetet a tusba, folytassa a vonalat a szem közepétől a belső szemzug irányába.”

Csillogó ajkak – az új, áttetsző Kiemelő Szájfény. Ápoló és tápláló hatású készítmény, mely csillogó fénnyel vonja be ajkát.

Sugárzó, tartós ragyogás az ásványi gyöngyház-pigmenteknek köszönhetően. Az ajkak finom bőrét a szájfényben lévő értékes gyógynövény összetevők, mint a homoktövis és a nyúlszapuka, valamint természetes viaszok és olajok táplálják. Az egyszerű és pontos felvitelt az enyhén ívelt applikátor segíti.

Karim Sattar tippjei a változatos alkalmazás érdekében:

„A természetes ragyogásért elég csak Kiemelő Szájfényt felvinnie, ami a mindennapi ápolás részét képezi. A káprázatos hatásért vigye fel bármilyen színű rúzs fölé.”