Boldogság kis adagokban

1980_1180_mediline_v2.jpg

Saját magadnak szeretnél kivételes perceket, vagy másnak okoznál örömet vele?

Most választhatsz ajándékként is adható gyönyörűséges kis dobozt, korra és nemre tekintet nélkül a Dr. Hauschka gondosan összeállított, kézzel csomagolt próbaszettjei közül.  Biztosan beválik, ha köszönetet szeretnél valakinek mondani, háládat kifejezni vagy meglepni – csak úgy!

A próba méretű termékek a kézitáskában is elférnek, igazi nagyságuk a hatásukban mutatkozik meg: felpezsdítenek útközben, átfogó ápolást nyújtanak egész nap vagy akár a hétvégi kiruccanás során is könnyen a csomagba férnek és kéznél vannak.

Egyszerre szép és környezettudatos nem csak a bel-tartalma, de a külcsín is!

Első tapasztalás

Melyik újdonsággal kezded a mai napod? A megszokott reggeli háromlépéses rituáléhoz találsz benne terméket és ne felejts el reggel védőápolást adni az ajkaknak és kezeknek se.

Hatékonyság minden korban

Igényes, érett bőrrel rendelkezel? Feszesítő és simító hatású ápolást tartalmazó kis szettet ajánljuk figyelmedbe. Finom illatú, vitalizáló és  regeneráló ápolás, melynek próba méretű termékei valódi természetes élményt nyújtanak.

Tiszta és finom bőr

Mire van szüksége a bőrödnek amikor ciklusosan megjelennek a pattanások az arcodon? Segíteni fognak a gyengéden tisztító és ápoló termékek, amelyek finomabbá teszik arcbőröd.

Intenzív megújulás

Van már megújító és vitalizáló rituáléd a mindennapok kiegészítéseként? Tapasztald meg, milyen hatást fejtenek ki az  éjszakai ápolótermékek, amelyek éjjel hagyják a bőrt szabadon lélegezni, és koronázd meg egy kúraszerűen alkalmazható nappali ápoló készítménnyel a végsőhatás elérését.